Ga verantwoord om met vertrouwelijke bestanden en e-mailberichten

Over het algemeen zijn zakelijke IT-systemen goed beveiligd, maar toch komt het regelmatig voor dat andere systemen waar werknemers mee werken niet goed beveiligd genoeg zijn. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan persoonlijke apparaten en software die werknemers buiten kantoortijden gebruiken? Deze zijn minder beveiligd, waardoor privacygevoelige informatie eenvoudig in handen kan komen van derden met alle gevolgen van dien. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat bestanden op een veilige manier verstuurd worden naar andere medewerkers en/of klanten door verantwoord om te gaan met vertrouwelijke bestanden en e-mailberichten. Dit kan FileCap te installeren op een server. Wil je meer informatie over FileCap? Neem dan een kijkje op https://filecap.com/nl/


Vertrouwelijke gegevens intern delen

Wil je dat medewerkers binnen de organisatie vertrouwelijke gegevens met elkaar kunnen delen of ben je op zoek naar een veilige manier om klantgegevens te delen met een andere afdeling binnen het bedrijf? Dan is er een eenvoudige oplossing waarmee je veilig, verantwoord en snel online documenten kunt delen met de gehele organisatie; en server waar FileCap op ge├»nstalleerd wordt. Deze server is toegankelijk via een webportaal. Werknemers hebben hierdoor de mogelijkheid om via dit webportaal bestanden te uploaden en downloaden. Je weet hierdoor waar alle vertrouwelijke gegevens worde gehost en je behoudt zelf de volledige controle. FileCap kan worden gewaardeerd op gebruiksgemak, encryptie en beveiliging. 


Op een veilige manier vertrouwelijke informatie uitwisselen

Het is van belang dat je binnen jouw organisatie gebruik maakt van een secure mail omgeving. Secure mail bevat verschillende methoden en technieken waardoor gegevens die verzonden en ontvangen worden via een e-mail, alleen te bereiken zijn voor bestemden. Belangrijke zaken die hiervoor gebruikt worden zijn e-mail encryptie en een beveiligde opslag van documentatie. Door deze zaken blijft privacy gevoelige informatie altijd priv├ę en krijgen onbevoegden geen toegang tot deze gevoelige informatie. Secure mail is relevant voor bedrijven binnen elke sector. Elke branches maken immers intensief gebruik van e-mail. De professionele secure mail en file-transfer-tool, ook wel bekend als FileCap, is met deze reden relevant voor allerlei organisaties. 


Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk portaal 

Via een gebruikersportaal kunnen gebruikers vertrouwelijke bestanden downloaden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne encryptietechnologie. Bij het instellen van de security kan worden aangegeven dat jouw ICT leverancier de bestanden of rapportage van FileCap niet kan inzien. De gebruikersomgeving kan volledig gepersonaliseerd worden door een huisstijl of logo van het bedrijf toe te voegen. Daarnaast is het beheerdersportaal eenvoudig en snel te configureren. De rapportage van FileCap maakt het mogelijk om de transfers van bestanden tet volgen. Hierbij kan je ook het beleid van de transfers zelf bepalen. 

Secure Mail